Οι δημιουργοί της ταινίας “Οδός Χρονά 18” στο στούντιο της ΔΡΤ 91.5

 

 

Μοναδικές ιστορίες από την Αρκαδία μέσα από τα μάτια Τριπολιτσιωτών θα παρουσιαστούν από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου “Arcadian Screenings” που θα πραγματοποιήσει προβολές στην Τρίπολη, τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη.

Δεκάδες ταινίες έρχονται για πρώτη φορά ενώπιον του Αρκαδικού κοινού και ανάμεσά τους και 7 ταινίες από Τριπολιτσιώτες δημιουργούς για την Αρκαδια, σε μια μοναδική διαβούλευση για τα προβλήματα της περιοχής μέσα απο τα μάτια Αρκάδων δημιουργών.

Οι δημιουργοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνει και πάλι το “Arcadian Screenings” ένα δημόσιο βήμα δημιουργίας, συμμετοχής και διαβούλευσης για τα σύγχρονα προβλήματα της πόλης αλλά και την συλλογική ταυτότητα της Αρκαδίας.

Η Χριστίνα Μπάρκα και ο Φίλιππος Κωνσταντόπουλος – δυο εκ των Τριπολιτσιωτών δημιουργών – φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη (15/02) στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας στην εκπομπή «Επί της ουσίας» με τον Δήμητρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτοπουλο, όπου και μίλησαν για τη δημιουργία τους με τίτλο «Οδός Χρονά 18», που παρουσιάζει το λαογραφικό μουσείο Τρίπολης που ανήκει στον κ.Τάσο Μπιρμπίλη και θα προβληθεί πρώτη φορά την επόμενη Πέμπτη στο Cineville Τρίπολης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν οι δημιουργοί: