Αντίστροφη μέτρηση για το Arcadian Screenings

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του Arcadian Screenings 2019.

H καλλιτεχνική "πανδαισία" ξεκινάει αύριο με μια συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Αποστολοπούλειο Θέατρο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό! Μαζί του on stage και οι "Ευγενείς Αλήτες".

Από την Πέμπτη, τη σκυτάλη παίρνει επίσημα ο κινηματογράφος. Οι ταινίες του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για να κάνουν ακόμα πιο μαγικές τις νύχτες στην Αρκαδία.

Παράλληλα, ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδκών μυθιστορημάτων, έρχεται στην Τρίπολη για ένα μοναδικό "Πολυθέαμα-Ακρόαμα".

Ακόμη, τέσσερις ταίνίες έχουν πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ. Το σινεφίλ κοινό της Αρκαδίας θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στον Παρισινό Μάη του '68 με το "Les Revoltes", αλλά και να παρακολουθήσει ταινίες για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, όπως το "Watch me", το "Restoring the light"  και το "Love & Sex & Rocknrollstuhl" στο πλαίσιο του ειδικού αφιερώματος "Άτομα με Αναπηρία" που υλοποιείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου μάθηση- ΕΣΠΑ, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Τέλος, δώδεκα ταινίες φτιαγμένες από Αρκάδες έρχονται σε πρώτη πανελλήνια προβολή αποκλειστικά για Αρκάδες. Δημιουργοί από την Τρίπολη, που ανέπτυξαν τις δικές τους ιστορίες μέσα από τα ειδικά σεμινάρια ντοκιμαντέρ του StoryDoc, στην πρώτη τους κινηματογραφική απόπειρα εντός των τειχών της πολή τους.

Μείνετε συντονισμένοι!